top of page

Over ons

The Box and Beermat Company werd anno 1996 opgericht door Jules Colen en Marjan Van der Heyden, twee grafici die hun sporen verdienden in internationale grafische bedrijven.

Van meetaf aan werd geïnvesteerd in een joint-venture met de Slovaakse drukkerij PARVA, een samenwerking die nog steeds voortduurt.

 

In 2001 werd de bouw gestart van een nieuwe drukkerij in het Waalse Ghislenghien en in 2006 werd BBC referentieaandeelhouder van de Franse etikettenproducent I.G.P.. Nog een jaar later werd de bouw voltooid van een 5000m² logistiek gebouw in Ghislenghien. Van hieruit gebeurt de dispatching van de door ons geproduceerde goederen.

 

BBC beschikt in al zijn geledingen over de meest recente productiemiddelen, dit zowel in de offsetafdeling (6 en 7-kleuren midden-formaatpersen), in de zeefdruk (Sakuraï volautomaten), als in het digitale departement (LED UV-printers). Al onze productie units beschikken uiteraard over adequate afwerkingsapparatuur en een moderne DTP-afdeling.

 

Een wel overwogen investeringspolitiek zorgt ervoor dat de technische evoluties op de voet worden gevolgd, zodat ook in een verre toekomst kan worden voldaan aan de hoogste kwalitatieve eisen van zijn cliënteel.

De ruim 100 vaklui van de BBC-groep zien uw toekomstige opdrachten als een echte uitdaging!

bottom of page